Hjärtat bankar hårt för Flying tiger Copenhagen och Hjärtuppropet!

Flying tiger kommer som första företag att bli Hjärtvänlig partner till Hjärtuppropet genom att stötta samt sprida Hjärtuppropets viktiga budskap.

Det innebär att Flying tiger kommer att förmedla Hjärtuppropets budskap men också göra aktiviteter tillsammans med Hjärtuppropet för att ge möjligheten att rädda fler liv.

”Vi på Flying Tiger Copenhagen är stolta att bli Hjärtuppropets första företag som blir hjärtvänlig partner och visar vårt hjärta, en av våra värderingar, genom att stötta och sprida budskapet om hjärtsäkerhet. Att på självaste Alla hjärtans dag offentliggöra detta samarbete ser vi som en symbol för vår starka övertygelse om att vi ska vara en plats där hjärtan både bankar och räddas. Vi ser fram emot att samarbeta med Hjärtuppropet för att uppnå detta mål”, säger Sebastian Karlsson som är nordisk marknadschef för Flying Tiger Copenhagen.

”Hjärtuppropet är väldigt tacksamma att flying tiger blir första företag som hjärtvänlig partner. Tillsammans kommer vi att sprida Hjärtuppropets syften och nå ut till allt fler människor i vårt samhälle om hur vi tillsammans kan rädda fler liv! Flying tiger visar verkligen att man tar sitt samhällsansvar när det gäller akut sjukvård och att rädda människor som drabbas av hjärtstopp utanför sjukhuset”, säger Niklas Waldenström projektledare hjärtuppropet.

 

Hjärtuppropet

Hjärtuppropet lanserades i mars 2022 och är ett initiativ med tre huvudsyften för att vi tillsammans kan rädda fler liv.

Fler behöver lära sig hjärt-lungräddning, vi behöver fler hjärtstartare och de måste vara tillgängliga för alla. Initiativtagare är Björn Jadeland.

 

Flying Tiger Copenhagen

En inbjudan till ett rikare liv. På Flying Tiger Copenhagen designar vi inte för att göra saker fina. Vi designar för att göra människor glada. Varje månad lanserar vi nya produkter. Saker du har användning för. Saker du drömmer om. Saker du inte visste fanns. Designat med dig och miljön i åtanke. Ett rikare liv kostar inte en förmögenhet. I alla fall inte hos Flying Tiger Copenhagen.

 

Fakta

  • Flying Tiger Copenhagen grundades i Köpenhamn år 1988
  • Ca. 6 000 anställda globalt, varav ca. 350 anställda i Sverige.
  • Ca. 900 butiker i 30 länder i Europa och Asien.
  • 39 butiker i Sverige

 

För mer information, kontakta:

Niklas Waldenström,
Hjärtuppropet
Niklas.waldenstrom@hjartuppropet.se
+46 70 774 23 45

Sebastian Karlsson
Flying Tiger Copenhagen
seka.se@flyingtiger.com
+46 72 213 61 42